borostyán esküvői ruhaszalon

Hasznos ötletek ruhapróbához

Amit garantálunk, hogy igazi élmény lesz a menyasszonyi ruhapróbád! Szalonunkban előzetes időpont foglalással csak Veled foglalkozunk, a Te kívánságaidat lessük, hogy teljesen ellazulva átadhasd magad az álmod megvalósulásának.

Mikor fogjak bele a ruhakeresésbe?

Az álláspontunk az, hogy legkésőbb 2-3 hónappal az esküvő előtt mindenképpen. Ha az esküvő időpontját kiválasztottátok és van időd a ruha kereséséhez, tedd meg, ne habozz, hátha az álomruhádat valaki arra a napra éppen lefoglalja előtted.

Mikor mehetek ruhát próbálni?

Üzletünket nyitvatartási időben bármikor felkeresheted, de több időnk van Veled foglalkozni, ha időpontot kérsz az elérhetőségeink egyikén. Ha nyitvatartási időn kívül van csak szabadidőd, abban is tudunk segíteni, hogy kinyitjuk Neked az üzletet. Keress bennünket bátran!

Mit vigyek magammal a ruhapróbára?

Ha ruhapróbára jössz, feltétlen hozz magaddal egy ugyanolyan magasságú cipőt, mint amit az esküvődön fogsz viselni, mert ez nagyon fontos a ruha hosszának megállapításánál. Célszerű már a próbára úgy érkezni, hogy fehérneműt is olyat viselsz, mint amilyet majd a nagy napon a ruha alatt is hordani fogsz.

Ki kísérjen el a ruhapróbára?

Azt javaslom, egy-két olyan emberrel érkezz, akiknek fontos a véleménye. Semmiképpen ne hozd az egész utcát! Az a tapasztalatunk, hogy ha sok vélemény hangzik el a felpróbált ruháról, nagyon nehéz helyzetbe kerülsz a döntésnél. Ezt a Te érdekedben javasoljuk.