Menyasszonyi ruha
kölcsönzési kisokos

Ruha foglalása

Ha megtetszett nálunk egy ruha, amelyet szeretnél viselni az esküvődön, mindenképpen le kell foglalnod. A foglaló összegét a ruha árának 1/3-ában állapítottuk meg. Ezt kell kifizetned a ruha lefoglalásakor. Üzletünkben bankkártyával is tudsz fizetni már.
A foglaló megfizetésével Te biztosítod azt, hogy a ruhát az esküvőd napján Te viseled. A fennmaradó kölcsönzési díjat a ruha elvitelekor fizeted.

Végleges ruhapróba

A ruha végleges próbájára az esküvő hetének hétfőjén kerül sor. Erre időpontot már a foglalás során is kérhetsz, vagy később telefonon is tudsz egyeztetni velünk. A ruhát ruhazsákba csomagoljuk, amikor elviszed, kérlek ebben is hozd vissza, mert ez ad lehetőséget arra, hogy az utánad következőknek is praktikus csomagolásban tudjuk átadni.

Kölcsönzési szerződés

Minden esetben kölcsönzési szerződést készítünk a foglaló fizetésekor. Ehhez szükséged lesz a személyi igazolványodra és a lakcímkártyádra.

Kölcsönzés időtartama

A kölcsönzés időtartama szombati esküvő esetén péntektől hétfőig tart. A ruhákat hétfő 12 óráig kérjük visszahozni. Minden ettől eltérő napon tartott esküvő esetén tájékoztatunk a kölcsönzés időtartamáról.

Kiegészítők vásárlása

Vannak olyan kiegészítők, amiket meg tudsz nálunk vásárolni. Ezek a fejdísz, hajtű, ékszerek, gyűrűpárna, hogy maradjon emléked az esküvőről.

Mi a teendő sérült ruha esetén?

Problémát szokott okozni az a kérdés, hogy mi van akkor, ha megsérül a ruha. Ez a sérülés milyenségétől függ. A ruha természetesen piszkos lesz, ezt tudjuk. Ha véletlenül maradandó sérülést okozol a ruhán, a javíttatás költségét meg kell térítened minden esetben. Ezt a ruha visszahozatalánál vizsgáljuk meg.

Ha a rendezvények külön időpontokban vannak

Felmerül a kérdés, mi van, ha a polgári és a templomi esküvő nem egy napra esik vagy a fényképezést nem az esküvő napján szeretnétek megoldani. Ha egymást követő héten vannak a rendezvények, a ruha bérleti díjához egy 50%-os felár társul. Sajnos ha az események teljesen eltérő időpontokban vannak, akkor kétszer kell kibérelni a ruhát. Vagy akár másik ruhát is választhatsz.